Караш докато имаш кураж, като ти свърши сменяш. Аз смених на над 100к и като ги гледам могат да изкарат още толкова. Като нови са.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от Simeon_123 Покажи съобщениеАз досега можеби съм имал накакъв кураж
Ама като видях в какво състояние са ми свалените части ,се понаплаших
Колата ми трябва всеки ден и е хубаво да и се преглежда от вр.на време състоянието
Тя е като женатаНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Точно ,пукнатини имах на стария ремък ,лошото беше че нямаше надпис ,и ме навежда на мисълта че не си знае годините и километрите
На обтяжната ролка имаше щемпъл корея,останалите като помпа и ролка ,нищо не пишеше
Е ,аз моя скоро няма да го преглеждам,рано му е,къде са 30-40к
Сега идва ред на подгревните свещи,макар че незнам дали има някаква полза от тях
Лампата ми за подгрев на 3-та секунда изгасва и колата винаги пали от раз,зимата също е такаАлфа 147 jtd
115 k.s.
2002 год
Comment
-
Ролките обикновено почват да шумят когато им дойде време за смяна. Рядко блокират изведнъж.
А водна помпа не сменям докато не се разтече. Щото не се знае какъв ментак ще ти пробутат. Много случаи съм виждал и чувал, когато някой е сменил помпа и новата протича още в първите няколко месеца.
Затова щом нещо работи не го пипаме.
Comment
-
Първоначално публикувано от Simeon_123 Покажи съобщениеТочно ,пукнатини имах на стария ремък ,лошото беше че нямаше надпис ,и ме навежда на мисълта че не си знае годините и километрите
На обтяжната ролка имаше щемпъл корея,останалите като помпа и ролка ,нищо не пишеше
Е ,аз моя скоро няма да го преглеждам,рано му е,къде са 30-40к
Сега идва ред на подгревните свещи,макар че незнам дали има някаква полза от тях
Лампата ми за подгрев на 3-та секунда изгасва и колата винаги пали от раз,зимата също е такаНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Айде и аз обратно в темата
От къде да си намеря жило за шофьорската седалка. Колата е двуврата и шоф. седалка не иска да пада напред, защото жилото е скъсаноAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщениеА водна помпа не сменям докато не се разтече. Щото не се знае какъв ментак ще ти пробутат. Много случаи съм виждал и чувал, когато някой е сменил помпа и новата протича още в първите няколко месеца.
Затова щом нещо работи не го пипаме.
Та не е много коректно да се дават такива идей. Представи си пък да закъсаш на 100км от някой сервиз. Само пътната помощ ще ти е колкото читава водна помпа.Sport Wagon 2.0TS|LPG
Comment
-
Не съм се замислял, че на спарка е на такова място, дето мокри ангренажа.
Иначе аз съм се прибирал от 200 километра с течаща водна помпа.
На всяка бензиностанция пълня вода и си се прибрах без проблеми и прегрявания. Усетя ли че парното почва да духа студено - спирам и доливам. Поне едни 60-70 литра вода прекарах през мотора - отлична промивка
Помпата дето се разтече беше "само" на 14 години и много километри
Затова мнението ми е, че ако човек уцели свестна помпа и му изкара 2-3 години, значи най-вероятно няма проблем да изкара още 2-3 (или 10).
А ако почне да редува ментаци, може да ги си сменя всяка година или през няколко месеца...
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеАйде и аз обратно в темата
От къде да си намеря жило за шофьорската седалка. Колата е двуврата и шоф. седалка не иска да пада напред, защото жилото е скъсаноAR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеАйде и аз обратно в темата
От къде да си намеря жило за шофьорската седалка. Колата е двуврата и шоф. седалка не иска да пада напред, защото жилото е скъсаноПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеКараш докато имаш кураж, като ти свърши сменяш. Аз смених на над 100к и като ги гледам могат да изкарат още толкова. Като нови са.
аз моята я взех преди 4 г,не беше обслужвана,и до ден днешен не съм я обслужил имам 60к км.Голям куражлия съм,а?
Comment
Comment